Hama

Perler af høj kvalitet produceret i Danmark

Hama perler er det perfekt valg til kreativ leg med børn!

Hama er danskproducerede produkter, som har været på markedet siden 1971. Perlerne er velkendte i både institutioner og private hjem for deres store styrke som pædagogisk legetøj, der øger børnenes fysiske og mentale færdigheder. Ved sjov og kreativ leg skabes der fortrolighed med symboler, tal og bogstaver, hvilket forbereder børnene på deres videre forløb i skolen.

Hama perler lære også børnene at genkende farver, gribe små genstande, få fornemmelsen af mængder, skelne former fra hinanden osv. Hama produkter kan anvendes af børn fra 3-årsalderen, og følger barnets udvikling fra de spæde forsøg på at kontrollere motorikken, til at en kreativ hobby for større børn og voksne kreative sjæle.

Den kreative leg med perler kan foregå efter fri fantasi, anvisningen på pakken, eller vha. af de utallige anvisninger der findes på nettet. Med de mange farver, forskellige perleplader og utallige mønstre, er der uanede muligheder med Hama perler.

Vi tilbyder mange forskellige gaveæsker der helt sikkert vil bringe modtageren masser af glæde, kreativ hygge og ikke mindst lærdom.

 

De store Maxi perler er nemme at anbringe på stiftepladen, hvilket gør dem velegnet til de mindste børn, som endnu ikke har en veludviklet motorik. Maxi perlerne kan stryges når motivet er færdiglavet.

 

Hama Midi perler kan både stryges eller syes til færdige motiver. Stryge systemet er det mest velkendte, men det er også super flot når perlerne syes sammen til flotte motiver.

Perlerne fra Hama er naturligvis CE-mærket, hvilket vil sige at de overholder EU-lovgivningen.