Velkommen til min vidunderlige verden, by Vivi

I min verden går hygge, hobby og indretning af hjemmet hånd i hånd. Jeg føler mig heldig, fordi mit liv altid har været fyldt med mange kreative aktiviteter. Min bedstefar var sadelmager, min mor havde sin egen systue og min far sin egen murerforretning, så det er nemt at forstå, hvorfor håndværk og kreativ tænkning altid har været meget værdsat i min familie. Dybest set blev jeg født med en nål og tråd i den ene hånd og en pensel i den anden. 

Jeg har arbejdet indenfor hobbybranchen siden 1993, og var en del af en succesfuld europæisk hobbyvirksomhed i 15 år. Det var meget sjovt og spændende at møde og arbejde med så mange andre kreative mennesker. Som R&D direktør udviklede jeg en masse kreative produkter, aktiviteter, og tilhørende emballage, samt kreative skræddersyede løsninger til store kunder.

Jeg nyder at kaste mig ud i noget nyt, så jeg forlod mit arbejde i 2015 for at flytte til South Carolina med min familie. Flytningen har åbnet mine øjne for både nye muligheder og nye kreative udfordringer, og jeg har aldrig fortrudt mit valg. Endnu bedre har det været, at South Carolina også blev stedet, hvor mit nye brand ”by Vivi” blev grundlagt