Pensler

Kvalitetspensler lavet af kunstnere til kunstnere!
Kunst pensler i høj kvalitet er en investering, men ofte viser det sig at være det mest økonomiske i det lange løb. Vi ved med sikkerhed at en god pensel i høj kvalitet, øger arbejdsglæden ved den kreative proces.

Liquitex serien indeholder syntetiske pensler, som er fremragende pensler til maling med akryl og oliemaling. Penslerne er fremstillet med ergonomisk skaft af højeste kvalitet af træ, kombineret med top-of-the-line syntetiske børstehår, hvilket bevirker at penslen holder formen rigtig godt og giver flotte penselstrøg. I denne serie finder du både brede pensler og små male pensler til de helt fine detaljer, alle i en overlegen eksklusiv kvalitet.

Leder du efter hvordan man renser en pensel eller opbevare dem? kan du finde det nederst på siden.

Hvordan renser man en pensel?

Hvis du holder en kort pause i malerarbejdet, er det ikke nødvendigt at rense dine pensler eller andet malergrej, du skal blot pakke det godt ind i husholdningsfilm eller en lufttæt plastpose. Når du er helt færdig med dit malerarbejde, så skal dit malergrej naturligvis rengøres, det er nemt hvis du arbejder med Liquitex akrylmaling. Hvis akrylmalingen stadig er våd, kan varmt vand nemt fjerne det meste. De sidste genstridige rester kan du fjerne med opvaskemiddel. Har du malet med oliemaling, så kan du bruge brun sæbe til at rense dine pensler. Når du er færdig med dit malerarbejde så skal du gnide dine pensler godt ind i brun sæbe og herefter skylle dem med varmt vand.

Hvordan opbevare jeg mine pensler?

Det er vigtigt at du aldrig lader dine pensler hvile på hårene, da de vil blive skæve og derved svære at arbejde med. Det er en god ide at opbevare de rene pensler på et tørt sted til næste gang, de skal i brug. Du bør altid vælge en vandbaseret maling, da den er meget nemmere at håndtere og rengøre i forhold til oliemaling. Undgå at lade dig friste af helt billige hobby pensler, det skaber kun bekymringer og er alt for dyrt i længden.